مشخصات شبکه آبرو صنعتی
- طول ۲۰۰ سانتیمتر
- عرض ۲۰-۳۰ سانتیمتر
- ارتفاع ۲ سانتیمتر
- جنس پروفیل استیل ۲۰*۲۰
- فاصله بین طبقات ۵ سانتیمتر
قیمت : تماس بگیرید (۰۹۱۲۰۸۰۸۶۱۳ )
فراغذیه بدون کابین
.فر اغذیه چهار کاره بدون کابین یا فر ساندویچ به منظور استفاده در فست فود و رستوران ها می باشد . فر اغذیه ترکیبی براساس سفارش مشتری و نسبت به کارایی که آشپز نیاز دارد قابل تولید می باشد. فر اغذیه چهار کاره بدون کابین دارای سنگ چدن تخت ، گریل ذغالی ، سرخ کن فلافل و شعله پلوپزی می باشد.
فر اغذیه چهار کاره بدون کابین در فست فود ها و ساندویچی ها جهت آماده سازی غذاهای فست فود مورد استفاده قرار میگیرد. فر چهار کاره دارای گریل ذغالی – صفحه تخت چدنی – سرخ کن و یک عدد شعله پلوپزی می باشد.
فر اغذیه ترکیبی در ابعاد و در اندازه های مختلف براساس سفارش مشتری طراحی و تولید می شود. فر اغذیه چهار کاره بدون کابین به منظور کارایی که آشپز مد نظر دارد طراحی می شود.
گریل ذغالی به منظور پخت و گریل کردن گوشت بدون روغن مورد استفاده قرار میگیرد.
صفحه تخت چدنی ساخته شده از چدن در ریخته گری دارای لبه دو سانت به منظور پخت همبرگر و گوشت به صورت روغنی استفاده می شود.
سرخ کن تعبیه شده در فر اغذیه چهار کاره بدون کابین جهت پخت فلافل و سرخ کردن سیب زمینی و سایر مواد غذایی به کار می رود.
شعله پلوپزی در ابعاد ۲۰*۲۰ ساخته شده از چدن لعاب دار جهت پخت غذا و نیمرو در فر اغذیه ساندویچی تعبیه شده است.
فر اغذیه پخت ساندویچ و فلافل به جهت استفاده از گازی شهری یا گاز مایع طراحی شده است.
مشتریان محترم برای کسب اطلاعات بیشتر می توانند با کارشناس فروش تماس بگیرند.
شبکه آبرو استیل به منظور قرار گرفتن بر روی جوی آب تعبیه شده در کف آشپزخانه در آشپزخانه های صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد. شبکه آبرو از جنس پروفیل استیل در ابعاد مورد نیاز ساخته می شود.
شبکه آبرو استیل به منظور قرار گرفتن بر روی جوی آب تعبیه شده در کف آشپزخانه در آشپزخانه های صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد. شبکه آبرو از جنس پروفیل استیل در ابعاد مورد نیاز ساخته می شود.
شبکه آبرو استیل آشپزخانه صنعتی جهت قرار دادن بر روی جوب آب در رستوران – فست فود – کافی شاپ قرار میگیرد.
شبکه آبرو استیل از پروفیل استیل ۳۰۴ زد زنگ ساخته می شود.
شبکه آبرو استیل در رستوران – فست فود – کافی شاپ بر روی جوب آب قرار میگیرد.
نرده آبرو در ابعاد و اندازه های مختلف براساس سفارش مشتری تولید می شود.
مشتریان محترم جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با کارشناس فروش تماس بگیرند.
جای سیخ استیل یا جا سیخی ، سطل سیخ آشپزخانه صنعتی جزء تجهیزات رستوران و تجهیزات کبابی می باشد.
جاسیخی برای قرار دادن سیخ های کثیف و تمیز در آشپزخانه های صنعتی مورد استفاده قرار می گیرد.
جنس جای سیخ صنعتی از نوع استیل ضخیم می باشد .
در قسمت کف جا سیخی از پلی اتیلن استفاده می شود تا از سوراخ شدن در برابر نوک تیز سیخ جلوگیری کند.
تجهیزات آشپزخانه های صنعتی استیل پخت توانایی ساخت جای سیخ استیل را بنا به سفارش مشتری در ابعاد مختلف را دارا می باشد.
جای سیخ استیل به صورت چرخ دار برای متحرک بودن یا بدون چرخ ساخته می شود.
جا سیخ صنعتی به وسیله پروفیل استیل از داخل به ۴ یا ۶ قسمت تقسیم می شود تا سیخ ها درقسمت های مختلف قرار بگیرند.
مشتریان محترم جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با کارشناس فروش تماس بگیرند.
تنور گلی چرخدار روکش دار
تنور نان کباب و رستوران جهت پخت نان تافتون و نان سنتی در رستوران و منزل مورد استفاده قرار میگیرد. تنور گلی با روکش استیل و به صورت چرخ دار می باشد . تنور نان محلی روکش دار از گاز شهری یا گاز مایع کپسول استفاده می کند
تنور نان کبابی و رستوران جزء تجهیزات پخت نان تافتون یا نان محلی در کبابی ها و رستوران های نان داغ کباب داغ مورد استفاده قرار می گیرد.تنور گلی سیار
تنور گلی سیار در کبابی ها برای ارائه نان داغ به مشتری استفاده می شود.که به صورت متحرک می باشد.
تنور گلی گازی دارای چرخ بوده تا در صورت لزوم قابل جابه جایی باشد.
تنور نان داغ کباب داغ جنس داخل از گل و رویه استیل می باشد.
قطر دهنه تنور نان کبابی و رستوران ۴۳ سانت و قطر وسط تنور ۶۳ سانت می باشد.
راه اندازی تنور گلی چرخدار به این صورت می باشد که بین تنور گلی و بدنه استیل باید ماسه بادی پر شود.
به مدت ۴ ساعت با شعله خیلی کم روشن بماند تا بعد از زمان گفته شده داخل تنور را با چربی آب بندی کنند.
تنور نان کبابی و رستوران با شعله گاز کار میکند و به درخواست مشتری می تواند گازی شهری یا کپسولی باشد.
مشتریان محترم جهت کسب اطلاعات بیشتر در مورد نحوه فروش تنور گلی سنتی و یا استعلام قیمت می توانند با کارشناس فروش تماس بگیرند.
دستگاه پوست کن سیب زمینی
دستگاه پوست کن رومیزی صنعتی با قیمت عالی و کیفیت بالا جهت پوست گیری سیب زمینی – پیاز – گردو در آشپزخانه های صنعتی مورد استفاده قرار میگیرد. دستگاه پوست کن با مخزن ۸ کیلویی و ظرفیت ۱۰۰ کیلو در ساعت دارای مخزن سمباده ای می باشد.
دستگاه پوست کن رومیزی صنعتی -دستگاه پوست کن صنعتی – جزء تجهیزات آماده سازی آشپزخانه صنعتی رستوران-فست فود-تالار می باشد.
پوست کن سیب زمینی و پیاز رومیزی که قابلیت پوست گیری پیاز – پوست گیری سیب زمینی – پوست گیری هویج و گردو را نیز دارد.
دستگاه پوست کن رومیزی صنعتی کوچک رومیزی با موتور ۱/۵ اسب
ظرفیت مخزن ۸ کیلو گرم
ظرفیت پوست گیری در ساعت ۱۵۰ کیلو گرم
مشتریان محترم جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند با کارشناس فروش تماس بگیرند.